Laptop leasen voor zakelijk of privé

Wil je een laptop leasen, voor zakelijk of privé? Dat kan bij Laptop Reparatie Eindhoven. Bij ons kan je een all-in-one laptop leasen voor een scherp maandbedrag. Het leasen van een laptop is ideaal als je voor kortere tijd een laptop nodig hebt, maar geen geld wilt investeren in een volledig nieuwe laptop. Ons aanbod bestaat uit gebruikte laptops die niets ontbreken in kwaliteit. Je kan er van op aan dat je altijd een goed werkende laptop in handen krijgt inclusief reparatie en onderhoud. Je krijgt het volledige pakket. Interesse? Lees dan snel verder.

Laptop leasen als student of zzp’er

Ben jij een student of zzp’er en heb je tijdelijk een laptop nodig? Lease dan je laptop bij Laptop Reparatie Eindhoven. Bij ons kan je een refurbished laptop leasen van 24 tot 60 maanden. Zo heb je alle tijd om je werkzaamheden uit te voeren. Als je een laptop least zit er een garantie inbegrepen. Indien er problemen aan de computer ontstaan, lossen wij het kosteloos op. Er wordt geen rente gerekend over de waarde van de laptop. Alles is inclusief .

Je kan kiezen uit verschillende laptops, van merken als Asus, Dell, HP, Lenovo en Toshiba. Wanneer je een van deze laptops kiest, mag je het apparaat na afloop houden. Hier komen geen extra kosten bij.